Dags för en ny resa ut i världen!

Det var länge sedan jag skrev här på bloggen och planen har alltid varit att skriva mer men måste säga till mitt försvar att det har varit fullbokat med jobb och familj så vi har inte haft tid att varken resa eller skriva blogg men nu ska det bli ändring på det. Vi kan börja mer att berätta att vi är på gång att leta efter vår första resa på två år. Nu tittar vi på ett par alternativ, allt från Indien till Sydamerika. Det är lite olika anledningar. Även fast vi är riktigt sugna på att återvända till Afrika och Tanzania så får vi se vad det bär av.

Svårt att välja destination

Indien lockar eftersom dels har vi inte varit där och det skulle vara kul att prova på något nytt. Om någon har tips på speciella upplevelser i Indien får ni gärna komma med förslag genom en kommentar. Vi har hittat en resa som bland annat innehåller tour av Delhi och en resa vidare till Maldiverna.

Tanzania har vi så mycket kvar att uppleva, vi besökte Serengeti senast och upplevde den underbara naturen och kulturen som Afrika har att erbjuda men vi  besökte aldrig Zanzibar och dess vackra stränder.  Tiden räckte inte riktigt till.

Nu får vi se var det bär av men vi vet att vi ska åka någonstans och bara ha något att se fram emot gör att man går runt med ett leende om dagarna.

This entry was posted in resor and tagged , . Bookmark the permalink.