Tältsafari i Tanzania

Att resa till Tanzania är för många en dröm. Ge sig ut på savannen och uppleva Afrikas rika djurliv och kanske då speciellt se the big 5. Nu är det inte lika enkelt att åka på safari som att gå ut i den svenska skogen och man ser det man ser. Det krävs faktiskt rejält med resurser för att åka ut på safari, guide och en rätt terränggående bil. Åker man med Kenzan Tours så hjälper de dig med att sätta ihop ett skräddarsytt paket som innehåller resa, boende och ett par dagar i Serengeti med boende i mobila tältcamp.

Djurskådning i fokus

I många fall när man åker på en safariresa kan det bli mycket transport hit och dit och kanske bor man en bra bit ifrån Serengeti eller områdena där djuren rör sig och chansen att få uppleva och se några av Afrikas mest välkända arter faller bort. Genom mobila tältcamp flyttar man helt enkelt boendet dit där de flesta djuren för tillfället befinner sig vilket gör att man spenderar mindre tid till att transportera sig dit där djuren är och mer tid att beskåda, fota och söka efter fler arter.

Safariresor

Afrikaresor med safari inbakat är populära, man flyger från några av de större flygplatserna i Sverige och kommer ner till boende, man får helpension och har tid och duscha och ladda upp innan man beger sig ut på safarin. Du kan se en hel del paket här med olika tidsramar och priser.

This entry was posted in Afrika, resebyrå and tagged . Bookmark the permalink.