Tanzania har mycket att erbjuda!

Tanzania som destination

Tanzania är ett helt underbart ställe att resa till och jag längtar fortfarande tillbaka till sist vi reste dit! Vintern 17-18 reste vi i 2 veckor till Tanzania och det var garanterat mitt livs bästa resa! Det var faktiskt första gången jag reste till den afrikanska kontinenten men jag är redan helt såld på Tanzania! Tanzania hade så mycket vacker miljö, så spännande mat och så trevliga människor! Dessutom är det ju ett helt perfekt resmål när man tröttnar på kylan här hemma och vill få lite mer d-vitamin! Överdrivet varmt var det inte, men när man sitter i en safarijeep hela dagarna så var det väldigt skönt faktiskt! Men jag skulle rekommendera er som ska åka på safari att ta med en kofta iallafall att kunna dra på er, det var skönt att ha på kvällarna också faktiskt! 

Kenzan Tours

Jag älskar att planera mina resor och gör alltid mycket efterforskning innan jag reser iväg och den här resan var inget undantag! Efter att ha sökt runt mycket och jämfört resor från många olika sidor så bestämde jag mig till sist för att resa med resebyrån Kenzan Tours och jag måste säga att jag är riktigt nöjd! Det fanns många spännande resor att välja mellan på deras hemsida men till sist bestämde jag mig för en veckas safari i nationalparken Serengeti. De hade både färdiga rutter man kunde välja mellan och mer skräddarsydda resor vilket jag tycker var väldigt kul! Det är ju himla skönt och praktiskt att kunna välja mellan färdiga resor som dem dessutom satt ihop väldigt bra men även kul att kunna välja själv och anpassa sin resa lite mer! Dessutom var de himla trevliga när jag ringde och pratade med dem!

Resor för alla

Resa till Tanzania Serengeti Elefanter

Jag tog ett paket från Kenzan Tours där vi reste runt med jeep i en vecka i Serengeti och bodde på flera olika ställen, de har säkert mer äventyrliga resor också för er som är sugna på det, men för mig var det här helt perfekt! Man fick uppleva massa spännande saker och se massa häftiga djur utan att behöva röra sig ur jeepen! Det som också var himla kul med att åka runt så mycket till olika delar av nationalparken var att man hann se så mycket olika sorters miljöer och djur! 

Jag rekommenderar er alla som är sugna på en spännande resa att åka till Tanzania!

This entry was posted in Afrika, resebyrå, resor, Safari. Bookmark the permalink.